Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Legepladsbutikken.dk

Handelsbetingelser på Legepladsbutikken.dk er til for dig. Så du ved du kan handle legepladsredskaber uden problemer.

Legepladsbutikken.dk
Borupvej 1, 7330 Brande
Cvr: 26632544
Mail: kundeservice@legepladsbutikken.dk
Tlf.: 86 10 11 12
Kundeekspedition: mandag til torsdag: 09.00 – 16.00, fredag: 09.00 – 15.00

PRISER

Alle priser på Legepladsbutikken.dk vises som standard i danske kroner (DKK) ekskl. 25 % moms og ekskl. fragt. DKK-priserne er dagspriser, og er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

BETALINGSBETINGELSER OG KORTOPLYSNINGER

  • Betalingen kan forgå via betalingskort (Dankort) og beløbet hæves når varerne leveres.

Betaling med kreditkort er sikret og godkendt af Nets Danmark A/S. Betalingen sker på en sikkerforbindelse SSL (Secure Sockets Layer) og alle data vil være krypteret. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler og Legepladsbutikken.dk har ikke adgang til dine kortoplysninger.

  • Beløbet kan forudbetales via bankoverførsel. Her sendes varerne hurtigst muligt, efter betalingen er registreret.
  • Ved bestilling til en institution, ydes der kredit på 8 dage når gyldigt EAN-nummer oplyses og betaling kan ske på baggrund af fremsendelse af faktura.

Ved enhver overskridelse af betalingsdatoen pålægges der renter (5%) samt rykkergebyr på kr. 100,00 inkl. moms pr. påmindelse. Eventuelle omkostninger ved inkasso debiteres efter gældende lovgivning

LEVERINGSBETINGELSER

Legepladsbutikken.dk levere med den billigste forsendelsesmulighed. Fragtpriserne er angivet under betaling af varer i indkøbskurven. Fragtpriserne er en kombination ud fra enten varens værdi eller størrelse og vægt på varen. Ved levering uden for Danmark eller til Grønland og Færøerne beregnes en speciel fragtpris – ring til vores kundeservice på telefonnr.: 86 10 11 12 og hør nærmere.

Levering sker til den forud aftalte adresse, og udgifter til transport og transportforsikring pålægges kunden, medmindre andet er aftalt skriftligt. Leveringstiden i ordrebekræftelsen er omtrentlig, ret til dellevering forbeholdes.

Legepladsbutikken.dk forbeholder sig ret til at levere vare på den opgivende adresse uden der kvitteres for modtagelsen. Ved leveringen skal du kontroller at emballagen er hel og uåbnet og at det leverede antal pakker, colli og/eller paller svarer til angivelserne på fragtpapirerne.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Legepladsbutikken.dk, skal meddeles til Legepladsbutikken.dk inden for 8 dage. Det er kundens pligt at angive hvilke fejl eller mangler, der er tale om.

Ved anvendelse af fortrydelsesret godtgøres varens pris. Legepladsbutikken.dk forbeholder sig retten til at fakturere fragtomkostningen, der har været i forbindelse med leveringen. Kunden afholder selv alle fragtomkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Legepladsbutikken. dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. 

FORTRYDELSESRET OG RETURNERING (Gælder kun forbrugerkøb)

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Legepladsbutikken.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand, mængde og i uåbnet emballage. Fortrydelsesretten gælder ikke varer, der er taget i brug eller har været monteret, når brugen har medført en formindskelse af varens salgsværdi. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Du skal inden de 14 dage fra modtagelse af varen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved skriftlig henvendelse til kundeservice@legepladsbutikken.dk. I henvendelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Kontakt altid kundeservice 86 10 11 12 inden du returnerer varen.

Du kan returnere varen til os ved at:

  • Tilbagesende den ubrugte vare uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Husk at gemme din postkvittering, som dokumentation for, at varerne er returneret til os.
  • Nægte modtagelsen af varen. Du kan ikke nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
  • Ved fysisk fremmøde efter forudgående aftale på vores adresse: Legepladsbutikken.dk, Borupvej 1, 7330 Brande.

Pakker der sendes ufranko eller pr. efterkrav afvises på vores lager!

Ekspeditionen af de returnerede vare kræver en kopi af ordrebekræftelse eller faktura er vedlagt eller fremsendt pr. mail. Undtaget fortrydelsesretten er specialfremstillede varer til kunden, som ikke kan returneres, byttes eller godtgøres af Legepladsbutikken.dk.

Specialfremstillede varer defineres som værende varer fra vores sortiment, hvortil vi på kundens ønske foretager ændringer i forhold til den varebeskrivelse, som er gældende for den pågældende vare. Ved bestilling af specialfremstillede varer vil du altid modtage en ordrebekræftelse, som skal returneres til Legepladsbutikken.dk med accept af nævnte vilkår.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vi forsøger altid at afhjælpe fejl på bedst mulig vis. Du kan blive bedt om at sende fotos af produktskaden og give en udførlig beskrivelse af problemet.

Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis varen er beskadiget under transporten eller en eller flere colli mangler, må der omgående reklameres til den der bringer varen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returnering kan kun finde sted efter nærmere aftale ved henvendelse til Legepladsbutikken.dk pr. mail eller telefon.

Vi modtager ikke pakker ufranko eller sendt pr. efterkrav.

FORCE MAJEURE

Legepladsbutikken .dk er ikke ansvarlig for forsinkelser (herunder levering og service), der skyldes omstændigheder uden for selskabets rimelige kontrol, og har i sådanne tilfælde ret til forlængelse af fristen for opfyldelse. Disse omstændigheder kan f.eks. være arbejdskonflikt, brand, leverandørers konkurs, betalingsstandsning eller leveringsnægtelse, mangel på transportmidler eller drivkraft, almindelig vareknaphed, valutarestrektioner, myndighedstiltag, terrorhandlinger, oprør, uroligheder og naturkatastrofer. Hvis dette varer længere end 2 måneder, kan denne aftale opsiges af begge parter uden kompensation.

Følgende godtages ikke som reklamationsret: Farveafvigelser i træets overflader og malede emner, vindrevner og naturligt forekomne fejl i alt træ samt bord-/bænkesæt o.l. eller legeredskaber, hvor farvekombinationen kan variere fra viste billeder.

SÆRLIGE VILKÅR

Ved ethvert køb af produkter, service m.m. fra Legepladsbutikken.dk anses nærværende salgs- og leveringsbetingelser som en integreret del af handelsvilkårene, medmindre andet er aftalt skriftligt.

SORTIMENTS- OG KONSTRUKTIONS ÆNDRINGER

Såfremt ændringen ikke har nogen betydning for en vares funktion eller kvalitet, forbeholder Legepladsbutikken.dk sig retten til sortiments- og konstruktions ændringer i forhold til de i kataloget afbillede eller beskrevne varer.

EJENDOMSFORBEHOLD

Legepladsbutikken.dk forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil det fulde fakturabeløb, renter og eventuelle rykkergebyrer er betalt.

KLAGEAMULIGHEDER

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Legepladsbutikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning via deres hjemmeside, såfremt betingelserne for en klage er opfyldt.

Center For Klageløsning

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk