Om legepladsbutikken.dk

Om legepladsbutikken.dk

Legepladsbutikken.dk er etableret i 2009 og er en udløber af Samm-Sall Legepladser, der er blandt de største danske producenter af legeredskaber.

Legepladsbutikken vil gerne sørge for, at alle har muligheden for at anskaffe sig kreative legeredskaber, lækre udemøbler og ting til udelivet med lang holdbarhed og hvor sikkerheden er i top. Derfor sælger vi legeredskaber til både privat og offentlig brug, der overholder de gældende standarder på området.

Vi går op i at design, udvikling, bæredygtighed og produktion går hånd i hånd. Derfor foregår produktionen af vores legesystemer, forskellige redskaber og produkter til udelivet primært i Danmark og med gode kvalitetsmaterialer fra Skandinavien.  Vores priser er konkurrencedygtige og hænger sammen med den kvalitet, vi leverer.

I kraft af vores samarbejde med Samm-Sall kan vi tilbyde vejledning og hjælp til montering af legepladsredskaber til en fordelagtig pris samt legepladsinspektion med mere. Vi tilbyder også sikkerhedstest af legepladser igennem hicdrop.com.

Ring eller send en mail, så finder vi i fællesskab den løsning, der passer til jer.